Sepetim
Boş
Menu
ÇEKİLİŞ

Haberler

Borderlands The Handsome Collection Nasıl Oynanır

2009 yılında ilk versiyonu çıkan oyunun yenisi Borderlands 2 Collection. Oyun hem bilgisayarlarda hem oyun konsollarında hem playstation aletlerinde oynanabilecek şekilde dizayn edilmiş ve bu yönüyle oynamayan kimse kalmasın dedirtiyor.
30.12.2015 13:12:32

BORDERLANDS HAYRANLARI BURAYA

2009 yılında ilk versiyonu çıkan oyunun yenisi Borderlands 2 Collection. Oyun hem bilgisayarlarda hem oyun konsollarında hem playstation aletlerinde oynanabilecek şekilde dizayn edilmiş ve bu yönüyle oynamayan kimse kalmasın dedirtiyor. Kurgusu olarak ,dünyada var olan doğal kaynakların azalması ve insanların da koloniler halinde gezegenlere yayılması sonucu, Pandora isimli gezegende yok olmamak için yaşam savaşını ele alıyor.

 İlk oyunla arasındaki farklar

 Serinin ikincisi olan Borderlands 2 Collection, gittikçe gelişen online oyunların en yenisi ve en yaratıcı örneği olarak yenilenmiş versiyonuyla aramıza tekrar katılmıştır. Oyunun ilk ve ikinci versiyonuyla aralarında karakterler ve kullanılan silahlar bakımından çarpıcı farklılıklar mevcut. Mesela yeni versiyonda daha çok çeşitli ve enterasan silahlar var. Oyuna başlarken karakterimizi seçiyoruz fakat oyuna tam olarak başlamadan önce oyunculara bir adaptasyon süreci veriliyor. Bu süreç birkaç dakika devam ettikten sonra işleyişi öğrenmiş oluyorsunuz ve görev almaya başlıyorsunuz. Daha önceki görev yerine getirerek level atladığınız oyunların aksine daha çok yaratıcı görevler var ki oynamadan söylemeyelim ki heyecanı orada.

Nasıl oynanır

 Senaryo 4 kişilik gruplarınızı toplayıp hayatınızı idam ettirmek için gizemli dağlara çıkmanızi mağaralara girip iz sürmeniz, ipucularını bulmanızla başlıyor fakat bir şey var ki daha önce giden kimse bu yollardan geri dönemiyor. Siz dönebilecek misiniz, bunu yaşayarak keşfediyorsunuz. Grubunuzdaki her bir karakterin kendine has özellikleri ve silahları var. Borderlands 2, avcılık yapan, mistik güçleriyle geleceği ya da neler olabileceğini gören, pompalı tüfek ve silahları çok iyi kullanan ve dövüş ustalarıyla yelpazesiyle oldukça geniş ve son derece eğlenceli zevke sahip. İlkine göre hem senaryosu, hem karakterleri ve oyunun işleyişi bakımından çok daha gerçekçi yaşanan kurgu oyunseverlerin gözdesi olmaya aday. Bu oyunu denemeden es geçmeyin. 

Etiketler: borderlands oyna,borderlands nasıl oynanır,borderlands oyunu,

Benzer Haberler