Sepetim
Boş
Menu
ÇEKİLİŞ

Haberler

Call Of Duty : Ghosts Nasıl Oynanır

Infinity Ward'ın altıncı oyunu olan Call of Duty'nin onuncu oyunu Ghosts 2013 yılının son çeyreğinde piyasaya sürüldü. Call of Duty hayranları başta olmak üzere aksiyon oyunları severlerinin dikkatlerini çekti.
4.1.2016 23:53:00

Infinity Ward'ın altıncı oyunu olan Call of Duty'nin onuncu oyunu Ghosts 2013 yılının son çeyreğinde piyasaya sürüldü. Call of Duty hayranları başta olmak üzere aksiyon oyunları severlerinin dikkatlerini çekti.

KONUSU

Diğer oyunlarda düşmanlar Ruslar ve Ortadoğu ülkeleriydi. Bu oyunda düşmanlar daha önceki oyunlarda görmediğimiz Güney Afrika Federasyonu adı altında toplanan Güney Afrika ülkeleri. Bu ülkelerin  Amerika'ya açtığı savaşı konu alıyor oyun. Ghosts'un hikayesi ödüllü yazar Stephen Gaghen yazılmış. Amerika'nın süper güç olmadığı bir dönemi anlatan oyunda sahneler Meksika, Kaliforniya, Brezilya ve Antarktika'da geçiyor. Modern Warfare'de olan görevlerden farklı olarak bu oyunda kısıtlı imkanlarla savaşı kazanmaya çalışıyorsunuz. Karakterlerden birini eğitimli köpek Riley olması aynı zamanda onu yönetmeniz gerekiyor. Diğer görevlerden köpekbalığı saldırıları uzaya çıkmak gibi farklılıkları bulunan oyun Modern Warfare serisini unutturacak gibi. 

Senaryo açısından oldukça güçlü ve sağlam temeller üzerine oturtulmuş olan oyunda aile bağları dahil olmak üzere diğer oyunlara göre daha güçsüz bir ekip olan Ghosts ekibinin savaşı canlanıyor. Genel olarak bölümlerin akıcılığı oyundan kopmamanızı sağlıyor. 

YENİ ÖZELLİKLER

Multiplayer seçeneğinde ise şimdiye kadar olmayan dinamik harita karşımıza çıkıyor. Multiplayer seçeneğine gelindiğinde artık görevlerin yanı sıra depremler seller gibi doğal afetler de oyunu öne çıkaran unsurlardan biri.

Black ops'a göre silah özellikleri daha gerçekçi. Oyuna denge getiren bu özellik oyunu hayal dünyasından çıkarıyor. Oyun için 15 harita tasarlanmış. Yalnızca ön satış müşterileri için ek bir harita bulunuyor, Free Fall. Oyun playstation4 için 1080 p ile oynanabilirken Xbox One için 720p oyananbilyor.

Black ops'a göre silah özellikleri daha gerçekçi. Oyuna denge getiren bu özellik oyunu hayal dünyasından çıkarıyor. Oyun için 15 harita tasarlanmış. Yalnızca ön satış müşterileri için ek bir harita bulunuyor, Free Fall. Oyun playstation4 için 1080 p ile oynanabilirken Xbox One için 720 p oyananbilyor.


Etiketler: Call Of Duty : Ghosts , bilgisayar oyunu, ,

Benzer Haberler