Sepetim
Boş
Menu
ÇEKİLİŞ

Haberler

Tron-Run Nasıl Oynanır?

Tron ilk kez 1982 yılında bir film olarak izleyicinin karşısına çıktı. O dönem herkesin büyük bir merakla izlediği film bir bilgisayar ortamında geçiyordu.
13.1.2016 17:58:22

Tron ilk kez 1982 yılında bir film olarak izleyicinin karşısına çıktı. O dönem herkesin büyük bir merakla izlediği film bir bilgisayar ortamında geçiyordu. Belki de yıllar sonra oluşacak olan Tron oyunlarına bir alt yapı hazırlayan bu film, konusu, geçtiği yer ve oyuncu tarzlarıyla da farkındalığını ortaya koymuştur. Genelde oyun severler yeni bir oyun aldıklarında oyunları yükleme aşamasından sonra nasıl oynayacaklarını kendilerine sorarlar. Bu durum Tron-Run oyunu içinde hala güncel olarak geçerliliğini korumaktadır.

Tron-Run Nasıl Oynanır?

Öncelikle oyuna ilk başladığınızda size bir karakter veriliyor. Siz bu karakter aracılığıyla duvarlarda yürüyebilir, oyun içerisinde ki zıplama noktalarına zıplayabilir ve duvardan duvara atlama özelliklerine sahip olabilirsiniz. Oyun içerisinde sahip olduğunuz karakterle ne kadar çok tecrübe kazanırsanız o derece gelişir ve yeni özellikler edinirsiniz.

Tecrübe

Tron oyununda birçok farklı düşmanla karşılaşacak ve bunlarla mücadele edebilmek içinde çeşitli özelliklere sahip olmanız gerekecektir. Bunun için daha öncede belirttiğimiz gibi tecrübe edinmeli ve edindiğiniz özellikleri düşmanlarınızı yok etmede kullanmalısınız. Oyun içerisinde her öldürdüğünüz düşmandan edindiğiniz tecrübelerle kendinize farklı MB alanları açıyor ve oyunda yerleri belli olan bu MB alanlarına tecrübelerinizi kaydedebiliyosunuz. Oyun içerisinde size sağlığınız ve gücünüzü gösteren iki farklı simge var, buradan onları kontrol edebilir ve azalma olduğunda oyun içerisinde belirtilen alanlara yönelerek yeniden onarılabilirsiniz.

Araçlar

Gelelim oyunun en can alıcı noktası olan araçlara. Oyun içerisinde motorsikletten, tanka kadar oldukça şık dizayn edilmiş araçlar düşünülmüş. Ancak bazı bölümlerde araç kullanabiliyorken bazı bölümlerde bunlardan feragat etmeniz istenebiliyor.

Oyunun içerisine girdiğiniz ilk andan itibaren varolma mücadelesine girişecek ve oyunu kısa zamanda kavrayacaksınız. Sonuç olarak Tron-Run aksiyon oyunları sevenler için vazgeçilmez oyunlar arasında yerini almaya devam ediyor.

Etiketler: Tron-Run oyna, Tron-Run indir,

Benzer Haberler